Škola engleskog za decu
 • English for KidsEnglish for Kids
  Engleski za decu

  Helen Doron polaznici se zabavljaju i uče engleski u isto vreme.

  Saznajte kako
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Kurs Baby's Best Start je kreiran za bebe i decu starosti od 3 do 20 meseci, razvija i telo i um bebe.

  Saznajte više
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Deca 2,5-5

  Mlađa deca savlađuju govorni engleski jezik kroz dva Fun with Flupe kursa kroz avanture družine Granny Fix, Paul Ward i Flupe.

  Saznajte više
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Deca 5-12

  Deca uče govorni engleski zajedno sa čitanjem i pisanjem prateći Paul i Millie koji pomažu Kangiju i njenoj bebi Joey u rešavanju problema u Storivilu.

  Saznajte više
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Tinejdžeri 12-19

  Polaznici učestvuju u ozbiljnoj ZABAVI kroz učenje engleskog u bliskom i kreativnom okruženju.

  Saznajte više
 • English online - Kangi Club
  Engleski ONLINE

  Deca svih uzrasta se zabavljaju kroz vanastavne aktivnosti koje pomažu deci da vežbaju engleski van učionice.

  Isprobajte
 

Novi Beograd – Blok 61

Naša škola u novobeogradskom bloku 61, u Dr. Ivana Ribara 81 započinje svoju DVANAESTU školsku godinu. Stalni tim predavača čine iskusni, profesionalni i predani profesori koji su sa nama i sa svojim đacima već dugi niz godina.

Zahvaljujući originalnom, 30 godina razvijanom metodu i stručnim nastavnicima, deca bez napora, sa entuzijazmom i samopouzdanjem savlađuju vrlo intenzivne kurseve, prilagođene uzrastu i potencijalu svakog deteta da lako usvoji strani jezik na isti način kao svoj maternji. Deca kod nas usvajaju engleski jezik bez prevođenja, na prirodan i opušten način, kroz aktivno učešće na času i kreativne igre, uz originalne pesme i druženje sa svojim vršnjacima, u grupama do osmoro dece.

Besplatan probni čas i besplatno testiranje pružaju priliku roditeljima i deci da vide kako izgledaju naši časovi i metod pre upisa, a nama da deci preporučimo odgovarajući kurs za njihov uzrast ili nivo predznanja.

Više učionica omogućava braći i sestrama različitog uzrasta da pohađaju svoje kurseve u istom terminu, a nudimo i popuste za više dece iz iste porodice.
Školska deca uz redovne časove imaju i dodatne, besplatne termine za konsultacije i pripremu školskog gradiva, kao i besplatno polaganje Cambridge ispita na kraju svakog naprednog kursa koji traje 15 meseci.

Najnovije vesti