Škola engleskog za decu
  • Prolećni upis je u toku!

    Prijavite se za besplatan čas i dođite sa vašom decom!

    Prijavite se!
  • Engleski ONLINE

    Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu deci da usavrše znanje engleskog jezika i van učionice.

    Pogledajte
 
   

Engleski za decu uzrasta od 5 do 12

Pitanja roditelja
 
   

Kroz učenje rima deca prepoznaju, čitaju i pišu reči, bilo kog jezika.

Upis 2019/2020 je počeo!

Prijavite se za besplatan prezentacioni čas i dođite sa vašom decom!

Prijavite se!

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000

ili posetite Helen Doron centar u vašem komšiluku!

Helen Doron English ima jedinstvene materijale za podučavanje, čitanje i pisanje zajedno sa fonetskim i gramatičkim pravilima. Uzrast dece koja počinju sa čitanjem i pisanjem u Helen Doron školama, kao i način podučavanja čitanja i pisanja se razlikuje od zemlje do zemlje.

Jump with Joey za decu uzrasta od 5 do 8 godina

Ovo je novi kurs engleskog jezika za nove polaznike uzrasta od 5 do 8 godina, ali je takođe, namenjen deci koja su uspešno završila jedan od Fun With Flupe kurseva.

Kurs se sastoji iz 12 animiranih epizoda koje prate avanture Pola Vorda i njegove drugarice Mili koji pomažu Kengi i njenom mladunčetu Džojiu da reše probleme u Storivilu. Dok uče engleski, deca takođe uče vrednosti prijateljstva i zaštite životne sredine.

Deca uče engleski jezik kroz 25 pesama, mnogo igrica i aktivnosti kako u školi, tako i kod kuće. Jump with Joey je prvi kurs engleskog jezika koji u knjigama koristi tehnologiju uvećane realnosti. Iskustvo učenja engleskog jezika se obogaćuje kada likovi iz knjiga oživljavaju u njihovim magičnim knjigama, dok ujedno praktikuju pozadisko slušanje koje je od izuzetnog značaja.

Uz ovaj kurs postoji opciona radna sveska!

Magične knjige sa 3D tehnologijom


Jump with Joey je stigao!


Prijavite se!

More Jump With Joey za decu uzrasta od 6-9 godina

Ovaj Helen Doron English kurs je namenjen polaznicima koji su uspešno završili kurs Jump With Joey. Kurs prati novih 12 epizoda avantura Pola Vorda i njegove drugarice Mili koji pomažu Kengi i njenom mladunčetu Džoiju da reše nove probleme u Storivilu.

Deca proširuju svoj vokabular i strukturu rečenice, i pritom savladavaju pisanje latiničnih slova uz dodatnu radnu svesku Read And Write.

Knjige ovog kursa takodje primenjuju tehnologiju uvećane realnosti, čijom primenom knjige postaju magične.

Set-Helen-Doron-MEFAC

Set za učenje More Jump with Joey

Polly Reads and Writes 2 za decu uzrasta od 7 do 10 godina

Polly Reads and Writes je novi kurs namenjen deci uzrasta od 7 do 10 godina koji su završili kurs More Jump With Joey sa Read and Write radnom sveskom. Nakon naučenog alfabeta, deca će tokom ovog kursa na zabavan način upoznati svet fonetike, i intenzivno proširivati vokabular uz vesele avanture kuce Poli, mačka Neta, dečaka Roja i devojčice Prl. Animirane epizode avantura deca mogu da gledaju i na časovima i kod kuće.

Uz ovaj kurs roditelji, ukoliko žele, mogu kupiti mobilnu aplikaciju preko Google Play Store koja prati knjige, a deci omogućava da deo zabave iz učionice vezan za čitanje prenesu putem novih tehnologija i u svoj dom.

Set-Helen-Doron-Polly-Reads-and-Writes

Polly Reads and Writes Learning Set

Dokazana metodologija


Helen Doron  o ranom učenju engleskog jezikaHelen Doron o engleskom jeziku, kao maternjemPrijavite se!

Paul Ward Explores za polaznike uzrasta od 9 do 12 godina

Osam originalnih pesama, priča i zanimljivih aktivnosti pomažu učenicima da ojačaju znanje fonetike i veštinu čitanja i pisanja engleskog jezika, dok se zabavljaju učenjem 1800 engleskih reči i savlađivanjem gramatike. U svakoj uzbudljivoj lekciji polaznici se pridružuju Polu dok putuje svetom, upoznaje nove prijatelje i uči o raznim kulturama i zemljama.

Pored 1800 reči, kurs obuhvata slušanje i čitanje s razumevanjem, pisanje, pravopis i testove radi provere napretka polaznika.

Kurs je namenjen polaznicima koji imaju jaku osnovu poznavanja govornog engleskog jezika, ali ga mogu pohađati i novi polaznici uzrasta 11 godina. Kurs odgovara nivou pre-A1 u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.

Paul Ward’s Adventures za polaznike uzrasta od 10 do 13 godina

Kurs je namenjen polaznicima uzrasta od 10 do 13 godina, sa srednjim nivoom poznavanja govornog i pisanog engleskog jezika koji su završili kurs Paul Ward Explores. Paul Ward’s Adventures prati nastavak Polovih pustolovina dok putuje svetom. Ovaj kurs nudi višesenzorno iskustvo učenja ispunjeno muzikom, koje ostavlja trajan utisak na polaznike, uz detaljno obrađivanje gramatike.

Kurs Paul Ward’s Adventures obuhvata 2000 reči i gramatičke strukture engleskog jezika potrebne za postizanje A1 nivoa u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.

English TV a