Škola engleskog za decu
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski za decu

  Helen Doron đaci se zabavljaju i uče engleski istovremeno.

  Saznaj zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan pokazni čas.

  Pronađite najbliži centar
 • English for kids
  Od bebe do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade đake od 3 meseca do 19 godina za budući uspeh.

  Pronađi školu
 

Gradimo samopouzdanje kod dece u malim grupama

Britka i pričljiva, Harisa Haznadar, profesorka i vlasnica franšize Helen Doron Centra za učenje, nam je ispričala svoju Helen Doron priču.

“Ja sam iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, i imam sestru bliznakinju, kao i stariju sestru. I jedna i druga su odlučile da svoju sreću potraže u Sjedinjenim Američkim Državama. Moja starija sestra ima doktorat iz genetike i živi i radi u Vašingtonu, dok moja bliznakinja Adisa, završava svoje doktorske studije u kliničkoj i sportskoj psihologiji u Severnoj Karolini. Nakon što sam završila svoje master studije iz Istorije umetnosti u Češkoj, vratila sam se u svoju domovinu da tu napravim život.

Moj otac je elektroinžinjer, a majka ekonomista i uvek su nas učili da je obrazovanje pravi ključ za ispunjenje snova i želja, i da ako napravimo plan u umu da nešto ostvarimo, možemo uspeti u svemu!

Pričamo bosanski sa roditeljima kod kuće, ali sestre i ja smo uvek pričale na engleskom između sebe. Ja sam bila aktivna Helen Doron profesorka 2 godine, pre nego što sam odlučila da to postane franšiza Centra za učenje. Uživam u tome da radim istovremeno u Centru za učenje i kao profesorka, jer mi to daje punu slobodu da kreiram najbolje moguće okruženje za svoje zaposlene/profesore/roditelje i decu.

Ja sam predavala engleski, tako da sa samopouzdanjem mogu da uporedim standardne predavačke metodologije sa pristupom Helen Doron. Metodologija Helen Doron je jedinstvena, jer koristimo auditivne, vizuelne i kreativne aspekte. Svaki predavač ima priliku da bude veoma kreativan i ima slobodu da napravi prijatno okruženje za učenje, gde deca vole da dolaze i gde su ona uvek na prvom mesto. Za razliku od metoda koji se koriste u regularnim kursevima engleskog, baziranih na pamćenju reči i gramatike – sa našom metodologijom deca nisu ni svesna da prirodno upijaju engleski kroz igre i zabavu.

Harisa entuzijastično objašnjava zašto roditelji treba da vode svoju decu na časove engleskog u školi Helen Doron. “Nikad nije prerano ili prekasno da vase dete počne da uči engleski. U našim divnim centrima za učenje, gde su grupe male, radimo na dečjem samopouzdanju, dok ohrabrujemo vaše dete da razvije kreativne, lingvističke i motorne sposobnosti. Profesori imaju individualni pristup; slušaju šta dete ima da kaže (na engleskom naravno) i spremni su da usvoje svaku dobru ideju koju dete iznese na času!”

Prolećni upis je u toku!

 

Prijavite se za BESPLATAN čas i dođite sa vašom decom!

Prijavite se!

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000