Škola engleskog za decu
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski za decu

  Helen Doron đaci se zabavljaju i uče engleski istovremeno.

  Saznaj zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan pokazni čas.

  Pronađite najbliži centar
 • English for kids
  Od bebe do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade đake od 3 meseca do 19 godina za budući uspeh.

  Pronađi školu
 

Franšiza za podučavanje engleskog jezika kao stranog, cveta širom sveta

blogpost-Inigo LC

Helen Doron Educational Group konstantno potvrđuje svoju poziciju svetskog lidera u podučavanju engleskog jezika dece svih uzrasta. Novi Helen Doron master franšizer za oblast severo-zapadne Španije, Inigo Blanko Estebanez veruje da uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, roditelji razumeju važnost znanja engleskog jezika i investiciju u budućnost svoje dece. ,,Veliki procenat roditelja je spreman da svoje ekonomske resurse nameni usavršavanju znanja engleskog jezika svoje dece ,” objašnjava Inigo.

Inigo kaže sledeće, ,, Pre nego što sam se odlučio za Helen Doron metod proučavao sam špansko tržište škola za podučavanje engleskog, kao stranog jezika (English as a Foreign Language).Bilo je kristalno jasno da je originalni metod za podučavanje engleskog jezika koji ima kvalitetne materijale za podučavanje pravi izbor. Takođe sam shvatio da mnoge škole pokušavaju da imitiraju Helen Doron metod, ali nisu uspešniji u tome.” “Takođe sam shvatio” nastavlja Inigo, “ da su Helen Doron nastavnici najkvalitetniji i najprofesionalniji. Polažu zahtevne i treninge i seminare. Nijedna druga kompanije iz ove oblasti u Španiji ne garantuje to.”

Helen Doron English nudi sveobuhvatni raspon kurseva za podučavanje engleskog, kao drugog jezika i na taj način omogućava deci uzrasta od tri meseca do 19 godina da nauče i postanu stručni i slobodni kako u govoru, tako i u čitanju i pisanju. Helen Doron model poslovanja je svetski priznat model koji već trideset godina uspešno posluje širom sveta. Uvođenje digitalnih tehnologija u materijale za podučavanje je zaista neverovatno! Helen Doron razvojni tim je daleko ispred konkurencije i posebno posle objavljivanja aplikacija uvećane realnosti za mobilne telefone i tablete, koje zajedno sa izvanrednim udžbenicima čine nove Helen Doron kurseve.

“Zaista smo srećni zbog našeg širenja u Španiji i nadamo se daljem napredovanju u toj zemlji.” kaže En Gordon, potpredsednica odseka za poslovni razvoj. “Godine iza nas svedoče o stabilnom rastu broja polaznika i škola u Španiji, gde je naš prvi master franšizer otvorio prvu školu 2006.-e godine.” Samo prošle godine, u Španiji  je broj polaznika porastao za 60%, a otvoreno je 11 novih škola.