Škola engleskog za decu
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Engleski za decu

  Helen Doron đaci se zabavljaju i uče engleski istovremeno.

  Saznaj zašto
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Isprobajte nas

  Pozivamo Vas na besplatan pokazni čas.

  Pronađite najbliži centar
 • English for kids
  Od bebe do tinejdžera

  Mi pripremamo mlade đake od 3 meseca do 19 godina za budući uspeh.

  Pronađi školu
 

Učiti, živeti i voleti engleski jezik

Ponosna majka petogodišnje devojčice Derin je bila oduševljena kada smo je kontaktirali da je pitamo da podeli svoje iskustvo i imala je puna toga da kaže o napretku Derin, koja od malih nogu pohađa kurseve engleskog Helen Doron škole u Bursi, u Turskoj.

Hilal je stručnjak za logistiku i često i sama koristi engleski, tako da zna koliko je važno za Derin da tečno govori. „Upisala sam Derin u Helen Doron školu kada je imala samo 10 meseci. Mnogi moji prijatelji nisu verovali da je to moguće, ali ja sam znala koliko je ova metodologija uspešna i bila sam impresionirana njome, jer deca ne samo da su učila engleski, već ona žive i vole engleski!“

Hilal voli profesore i administratore centra za učenje koji su obezbedili biblioteku za sva doba, tako da i roditelji imaju priliku da unaprede svoj engleski. Veoma je srećna što njena ćerka tako dobro napreduje i kaže da je bolja u engleskom od dece njenih prijatelja koja su mnogo starija i uče engleski godinama u školi. „Derin može da gleda crtane filmove na engleskom i kompletno ih razume, čak mi i sama priča svoje priče na engleskom. Helen Doron English nudi puno zabave i interakcije, tako da deca tamo odlaze srećna jer tu lepo provode vreme. Veoma je drugačije od drugih škola jer nema pritiska, samo učenje kroz igre i muziku.“

Ova mama iz Turske je takođe oduševljena aplikacijama koje pravi Helen Doron. “Volimo Jump with Joey u Kangi Club-u i zajedno slušamo Helen Doron Radio.”

Entuzijastična je zbog prednosti koju ova jedinstvena metodologija pruža. “Kada ljudi vide koliko je Derin srećna kada priča engleski, upisuju i svoju decu. Već sam dovela 10-12 dece u centar za učenje i preporučujem ga svakome koga znam.”

Prolećni upis je u toku!

 

Prijavite se za BESPLATAN čas i dođite sa vašom decom!

Prijavite se!

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000