Učenje Engleskog je zabavno uz naše online aktivnosti

U Helen Doron školama učenje engleskog nije ograničeno samo na učionicu. Osmišljeno je obilje online aktivnosti koje su zabavne, obrazovne, obogaćuju rečnik i pomažu najmlađima da se osete prijatno učeći engleski jezik.

UPIS NA HELEN DORON KURSEVE JE U TOKU!

Prijavite se za BESPLATAN PREZENTACIONI čas sa Vašom decom!

Kengi klub

je magično mesto gde deca uzrasta od 2-10 godina mogu igrati stotine zabavnih igara na engleskom jeziku, koje će im pomoći da učvrste svoje znanje stečeno na časovima.

Igre na ovoj aplikaciji ili sajtu će omogućiti detetu da primeni svoje znanje i da se pri tom dobro zabavi! Dizajnirana od strane eksperata u oblasti lingvistike, odlično je mesto na kom će deca uživati u edukativnom sadržaju na engleskom!

Alphachat

Čitanje i pisanje postaje lako u ovoj aplikaciji, kroz druženje sa čamcem Alphaboat-om i njegovim prijateljima!

Alphachat aplikacije je predviđena za decu uzrasta od 5 do 9 godina.

Igrač treba da komunicira sa prijateljima šaljući im „emotikon“ poruke. Potrebna je brza reakcija, da bi poslali svakom prijatelju tačan „emotikon“, da ne bi ostao nijedan neodgovoren.

Deca lako uče engleski slušajući, čitajući i pišući reči i vežbajući fonetiku na zabavan način! koriste uzbudljiv, potpuno bezbedan simulator priče, koji su razvili eksperti u oblasti lingvistike.

Helen Doron Read

Čitanje engleskog je lako i uzbudljivo uz ovu aplikaciju koja je laka za korišćenje!

Read aplikacija je predviđena za decu uzrasta od 4 do 9 godina. Omogućava deci da čuju tačno izgovorenu reč, vide ispravan načn pisanja , vežbaju spelovanje slova, reči i rečenica.

Prve tri knjige sa police se čitaju detetu dok ono prati tekst i može da ponavlja reči.  Četvrta knjiga omogućava detetu da vežba čitanje koristeći vokabular koji je naučilo, uz opciju snimanja glasa – da se može i čuti kako sve izgovara.

Zabavno je samostalno vežbati čitanje engleskog!

 

Učenje uz naše aplikacije

Od Fun With Flupe – English Words aplikacije za decu uzrasta od 2 do 5 godina, do Helen Doron Read aplikacije za decu od 5 do 9 godina, Helen Doron nudi razne edukativne aplikacije za mobilne uređaje koje će decu zabaviti uz vežbanje engleskog. Deca uživaju u našim aplikacijama!

* Osam zabavnih aplikacija za vežbanje engleskog

*Svako dete određuje svoj tempo

* Tehnologija uvećane stvarnosti oživljava 2D objekte

*Deca čuju precizno izgovorene engleske reči

Helen Doron Radio

Non-stop zabavan sadržaj na engleskom na prvom internet radiju namenjenom onima koji uče engleski jezik!

Bilo da slušate sjajnu muziku ili ćaskate sa našim radio timom, učestvujete u takmičenjima, razmenjujete recepte ili slušate gostovanja poznatih ličnosti – možete vežbati engleski 24/7!

Aplikacija omogućava praćenje programa preko mobilnih uređaja bilo gde, samo je potrebno da imate internet pristup.

Bedtime Stories with Grandma 1

Svi smo odrastali uz priče i bajke koje su podsticale našu maštu i prenosile nam važne životne lekcije o deljenju, ljubavi, razočaranju, prijateljstvu i mnogim drugim.

Ove 4 priče, prilagođene našem vremenu, i divno ilustrovane, donosi Vam preko ove aplikacije Helen Doron English, a čita Baka Rozela.  Mogu se koristiti i u društvu, i u svakoj prilici!

Bedtime Stories with Gramndma 1 sadrži sledeće 4 klasične priče:

  • Henny Penny
  • Three Billy Goats Gruff
  • The Elves and the Shoemaker
  • The Magic Porridge Pot

Bedtime Stories with Grandma 2

Svi smo odrastali uz priče i bajke koje su podsticale našu maštu i prenosile nam važne životne lekcije o deljenju, ljubavi, razočaranju, prijateljstvu i mnogim drugim.

Ove 4 priče, prilagođene našem vremenu, i divno ilustrovane, donosi Vam preko ove aplikacije Helen Doron English, a čita Baka Rozela.  Mogu se koristiti i u društvu, i u svakoj prilici!

Bedtime Stories with Gramndma 2 sadrži sledeće 4 klasične priče:

  • The Enormous Turnip
  • Goldilocks and the Three Bears
  • The Princess & The Pea
  • Dumplings

Helen Doron Song Club

Deca vole muziku a Helen Doron Song klub im omogućava da uživaju u pesmicama na engleskom od najranijeg uzrasta. Ekskluzivni Jutjub kanal sadrži licencirane animirane video snimke, karaoke, i drugo, da bi deca mogla da uživaju u satima dobre dečije muzike, uz učenje engleskog na prirodan i lagan način.