Baby’s Best Start za decu uzrasta od 3-22 meseca (1 x nedeljno)

Baby’s Best Start engleski jezik za bebe predstavlja 7 kurseva u jednom:

  • Engleski jezik
  • Socijalni razvoj
  • Razvijanje sposobnosti prepoznavanja simbola (uvod u čitanje)
  • Muzika i ritam
  • Moždani razvoj
  • Jezik znakova za bebe
  • Fizički razvoj

Časovi engleskog jezika za bebe se održavaju dva puta nedeljno u malim grupama dece koja su u pratnji roditelja. To je savršena mogućnost za kvalitetno provođenje vremena sa Vašim detetom!

It’s a Baby Dragon za decu uzrasta 22-48 meseci (1 x nedeljno)

Na kursu It’s a baby dragon deca prate avanture princa Sema, mačke Flafija i zmaja Didija, i na zabavan način usvajaju osnovni vokabular na engleskom jeziku. Program prati i DVD sa epizodama kratkih crtaća o glavnim junacima. Deca uče na jednostavan i prirodan način, a predviđen je i za početnike i za one koji su završili Baby’s Best Start kurs.

Nat and Friends za decu uzrasta od 4-7 godina (1 x nedeljno)

Kurs je namenjen početnicima od 4-7 godina, ali i onima koji su završili neki od kurseva za mlađe uzraste. Deca će upoznati glavne likove Poli – border kolija i Neta – macu, i kroz osam interesantnih crtanih epizoda putovati s njima po svetu. Naučiće 17 novih pesama, i igrati se, razmišljati i govoriti na engleskom.

More Nat and Friends za decu uzrasta od 5-8 godina ( 1 nedeljno)

Kurs je namenjen deci koja su već završila neki od kurseva za mlađe uzraste, kao i za decu sa određenim predznanjem koje su stekla van HD sistema. Produbljuje dečije znanje govornog engleskog i omogućava im da strukturu jezika usvoje kroz dijaloge, igru i pesmu. I dalje se druže sa Poli – border kolijem i Netom – macom kroz nove interesantne crtane epizode, i putuju sa njima po svetu. Proces učenja jezika simulira učenje maternjeg, prirodno i lagano.