PRAVNA NAPOMENA

Informacije na ovoj veb stranici ne nude prodaju niti traže ponudu za kupovinu franšize, služe samo kao obaveštenje.

Franšiza se nudi isključivo direktnim putem po potpisivanju ugovora O čuvanju poslovne tajne, koji je u skladu sa važećim državnim zakonima o franšizi. Nijedna franšiza se ne može ponuditi niti prodati u dole navedenim zemljama dok se franšizni ugovor o čuvanju poslone tajne ne overi kod odgovarajućih službi i dok se ne dostavi vama što je obavezno prema važećim zakonima: Kalifornije, Havaja, Ilinoisa, Indijane, Merilenda, Mičigena, Minesote, Nju Jorka, Severne Dakote, Oregona, Rod Ajlanda, Južne Dakote, Virdžinije, Vašingtona i Viskonsina.
U sledećim zemljama je takođe obavezno overavanje registracije za franšizu i/ili ugovora o čuvanju poslovne tajne: Australija, Brazil, Kanada ( samo u Alberti, Ontariju i Ostrvu princa Edvarda), Kina, Francuska, Indonezija, Italija, Japan, Kazahstan, Koreja, Malezija, Meksiko, Rumunija, Rusija, Španija i Tajvan.

Ukoliko ste državljanin neke od ovih zemalja, nećemo Vam nuditi franšizu dok se ne ispune sve zakonske obaveze o registraciji za franšizu i čuvanju poslovne tajne koje propisuje zemlja čiji ste državljanin. Informacije na ovom sajtu nisu upućene nijednoj osobi iz gore navedenih država od strane ili u ime davaoca franšize ili bilo koga ko radi prema saznanju davaoca franšize.