Podučavajte decu engleskom u Helen Doron English

Postani učitelj

 • Volite da radite sa decom?
 • Dobro govorite engleski jezik?
 • Želeli biste karijeru koja bi vas činila srećnim i ispunjenim?

Ukoliko su Vaši odgovori na gore postavljena pitanja – da, postanite Helen Doron nastavnik! To može da bude pravi izbor koji ćete ikada napraviti! Postaćete deo globalne zajednice nastavnika koji su izuzetno poštovani!

Nudimo Vam—

 • Dokazanu metodologiju za podučavanje engleskog, kao drugog jezika, dece uzrasta od 3 meseca do 18 godina.
 • 30 godina iskustva u podučavanju
 • Internacionalna diploma za podučavanje prema Helen Doron metodi
 • Podrška centrale Helen Doron kompanije. Vrhunski materijali, godišnji seminari, godišnje konferencije, umrežavanje nastavnika
 • Karijera kojom ćete napraviti razliku u životima dece koju podučavate

Ko je pogodan kandidat za Helen Doron English nastavnika?

Da biste aplicirali za Helen Doron English obuku za nastavnike, potrebno je:

 • Odlično znanje govornog i pisanog engleskog jezika
 • Fakultetsko obrazovanje koje je poželjno da bude iz oblasti engleskog jezika ili podučavanja ili oba navedena.
 • Iskustvo rada sa decom ili tinejdžerima

Naši nastavnici su žila kucavica Helen Doron sistema.

Veoma smo ponosni na svoje nastavnike. Njihova svakodnevna interakcija sa polaznicima, oživljava Helen Doron metod za podučavanje engleskog jezika. Naši nastavnici na časove donose zabavu, kreativnost i ljubav prema engleskom jeziku i podučavanju, i deca potpuno prirodno reaguju na to. Učenje engleskog jezika postaje divno iskustvo za decu koja ga pamte čitavog života

Helen Doron English nastavnici prolaze kroz intenzivnu obuku našeg dokazanog metoda podučavanja engleskom jezika. Kada se kvalifikuju, postaju deo velike svetske mreže Helen Doron nastavnika.

 Tražimo osobe koje

– Jako dobro vladaju usmenim i pisanim engleskim jezikom
– Imaju prethodno iskustvo u podučavanju engleskog jezika i/ili dece
– Visko obrazovanje

Formular za prijavu nastavnika

 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.
  Max. file size: 64 MB.[/column]

Najčešće postavljena pitanja nastavnika

Šta je to što Helen Doron English izdvaja u odnosu na druge ESL programe?

Postoji nekoliko razloga.Verujemo da je jedan od najbitnijih razloga taj da su naši nastavnici najbolji. Ulažemo dosta vremena i truda u naše intenzivne obuke i umrežavanje nastavnika koji dobijaju prostor za deljenje iskustava i savetovanje. Naši nastavnici izuzetno cene seminare na kojima stiču nova znanja i koji ih motivišu i zbog kojih jedva čekaju da počnu da predaju novi kurs.

Ostali razlozi se odnose na:

• Našu jedinstvenu metodologiju zasnovanu na pozadisnkom slušanju i pozitivnoj podršci
• Na periodične obuke nastavnika i stalnu podršku
• Naše izvanredne materijale za podučavanje koji nastavnike vode kroz svaki čas, ali ostavljaju prostora za kreativnost samog nastavnika.
• Pozitivna i energična atmosfera ispunjava svaki čas pun igrica, pesama i aktivnosti u kojima uživaju i nastavnici i učenici
• Dokazani rezultati: roditelji, polaznici i nastavnici su veoma pozitivno iznenađeni brzim napretkom koji postižu deca koja engleski jezik uče prema Helen Doron metodi.

Ko je odgovarajući kandidat da postane Helen Doron English nastavnik?

Da biste se prijavili za Helen Doron obuku za nastavnika potrebno je da:

• Izuzetno vladate govornim i pisanim engleskim jezikom
• Više obrazovanje: najbolje iz oblasti podučavanja ili engleskog jezika
• Iskustvo u radu sa decom ili tinejdžerima

Kako da se kvalifikujem da postanem Helen Doron English nastavnik?

Odgovarajući kandidati prolaze kroz intenzivnu obuku kako bi savladali našu metodologiju i eksluzivne materijale za podučavanje. Takođe ćete saznati, kako da vodite naše časove koji su zabavni, i da u njima stvorite motivišuću atmosferu koja nas izdvaja od konkurencije. Pošto položite obuku, visoki kvalitet nastave se održava pomoću učešća na seminarima i konferencijama.

Kakvu podršku dobijam od Helen Doron Early English?

Podrška Vam je uvek dostupna. Naš sistem podrške omogućava Vam da kontaktirate lokalnog, regionalnog ili nacionalnog franšizera ili centralnu kancelariju Helen Doron Educational Group u bilo kom trenutku.

Pedagoška podrška

Seminari ─ se polažu nakon položene inicijalne obuke za Helen Doron nastavnike. Na seminarima nastavnici proširuju znanja, upoznaju se sa novim programima i materijalima za rad. Godišnje konferencije za nastavnike se organizuju kako bi se nastavnici upoznali sa novim idejama koje će Vam pomoći da usavršite časove, ali i da održite visoke standarde Helen Doron nastave. Sjajno ćete se zabaviti i imaćete priliku da razmenite iskustva i da upoznate nove kolege!

U Helen Doron sistemu nastavnici su od ključnog značaja, te se velika pažnja posvećuje njihovom usavršavanju i rešavanju izazova koji su pred njima.
Postanite deo sistema koji već 30 godina uspešno podučava decu širom sveta. Postanite deo porodice koja se širi i koja svakom svom članu pruža najviše što može!

Podrška poslovanju

Regionalne konferencije ─ Helen Doron English franšiza sponzoriše periodične susrete osmišljene tako pomognu lokalnim nastavnicima oko unapređenja veština organizacije i marketing, i podele iskustva sa ostalim nastavnicima.

Referali ─ povećajte svoj biznis pomoću referala koje vam daje vaša lokalna franšiza.
Sistem za upravljanje informacijama – administrativni alat napravljen tako da vam pomogne da vodite posao glatko i efikasno.

Marketinški materijali ─ čitavo bogatstvo promotivnih materijal Vam je na raspolaganju čim postanete kvalifikovani nastavnik.