Škola engleskog za decu
 • Podučavajte decu engleskom u Helen Doron English

  Uživajte u uzbudljivoj karijeri radeći sa decom u zabavnom i angažujućem okruženju.

  Saznajte više
 
FAQ Nastavnici

Nastavnici

 • Volite da radite sa decom?
 • Dobro govorite engleski jezik?
 • Želeli biste karijeru koja bi vas činila srećnim i ispunjenim?

Ukoliko su Vaši odgovori na gore postavljena pitanja – da, postanite Helen Doron nastavnik! To može da bude pravi izbor koji ćete ikada napraviti! Postaćete deo globalne zajednice nastavnika koji su izuzetno poštovani!

Nudimo Vam—

 • Dokazanu metodologiju za podučavanje engleskog, kao drugog jezika, dece uzrasta od 3 meseca do 18 godina.
 • 30 godina iskustva u podučavanju
 • Internacionalna diploma za podučavanje prema Helen Doron metodi
 • Podrška centrale Helen Doron kompanije. Vrhunski materijali, godišnji seminari, godišnje konferencije, umrežavanje nastavnika
 • Karijera kojom ćete napraviti razliku u životima dece koju podučavate

Ko je pogodan kandidat za Helen Doron English nastavnika?

Da biste aplicirali za Helen Doron English obuku za nastavnike, potrebno je:

 • Odlično znanje govornog i pisanog engleskog jezika
 • Fakultetsko obrazovanje koje je poželjno da bude iz oblasti engleskog jezika ili podučavanja ili oba navedena.
 • Iskustvo rada sa decom ili tinejdžerima

 Nastavnici kažu

 • “Zaista volim svoj posao u Helen Doron školi. Dozvoljava mi da budem mnogo kreativna, i šašava ponekad. Volim da osmišljavam časove i igre za svoje đake. Suština Helen Doron metode je baš u tome, učiniti nešto interesantnim i zabavnim deci i maksimalno iskoristiti svoju kreativnost.”

  Pola Daunt, HDE nastavnik iz Berlina
 
 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.

Naši nastavnici su žila kucavica Helen Doron sistema.

Veoma smo ponosni na svoje nastavnike. Njihova svakodnevna interakcija sa polaznicima, oživljava Helen Doron metod za podučavanje engleskog jezika. Naši nastavnici na časove donose zabavu, kreativnost i ljubav prema engleskom jeziku i podučavanju, i deca potpuno prirodno reaguju na to. Učenje engleskog jezika postaje divno iskustvo za decu koja ga pamte čitavog života

Helen Doron English nastavnici prolaze kroz intenzivnu obuku našeg dokazanog metoda podučavanja engleskom jezika. Kada se kvalifikuju, postaju deo velike svetske mreže Helen Doron nastavnika.

 

To što su naši nastavnici najbolji u industriji nije pitanje slučaja.
Mi njihovu obuku shvatamo VEOMA ozbiljno.

Male Grupe

Obuke Helen Doron nastavnika se sprovode na sličan način kao i sami časovi u Helen Doron English školama. Oni su zabavni, održavaju se u malim grupama u okruženju koje polazniku pruža zabavu, radost i oslobađa ga od straha od komunikacije na drugom jeziku, a sa druge strane, časovi su osmišljeni kako bi i sam doživljaj podučavanja bio upečatljiviji i kreativniji.

Opcije Kursa

Kandidati mogu izabrati da li će biti Helen Doron Early English (HDEE) nastavnici za decu ili Helen Doron Teen English (HDTE) nastavnici za tinejdžere, u zavisnosti od svojih sklonosti i prethodnog iskustva.

Za nastavnike koji su uspešno završili punu petodnevnu obuku HDEE, dostupan je kratak dvodnevni seminar koji je fokusiran na HDTE.

Trajanje kursa

Obuke za HDEE i HDTE nastavnike traju 5 dana. Svaki je podeljen u dve faze. Prva faza je dvodnevni uvod i evaluacija. Kandidati imaju priliku da se bliže upoznaju sa materijalima i metodologijom dok ih treneri procenjuju. Posle dva dana, odgovarajući kandidati prelaze na drugu fazu obuke, koja uključuje dublje razumevanje metodologije, praktičnu demonstraciju i pismene zadatke.

Treneri nastavnika

Svi Helen Doron Early English nastavnici su profesionalci sa dokazanim kompetencijama i godinama iskustva podučavanja novih nastavnika jedinstvenom Helen Doron English metodu.

Dobijanje Diplome

Polaznici moraju da odgovore zahtevima kursa u cilju dobijanja diplome. Pored svakodnevnih nekoliko sati učešća na kursu, najmanje jedan sat pripremnog vremena je potrebno svako veče van nastave, da bi se pripremila prezentacija za naredni dan. Esej sadržine 2-3 strane je takođe obavezan da bi se uspešno završio kurs. Kandidati moraju proći praktičnu demonstarciju i dostaviti esej u cilju dobijanja diplome.

Šta diplomci nose kući?

Svi koji završe obuku za nastavnika dobijaju nastavne komplete, uključujući knjige i audio diskove, vodiče za učitelje, fleš kartice i druga nastavna sredstva; promotivne alate kao što su fajlovi saopštenja za medije, i praktične informacije kako pokrenuti sopstveni biznis.

Najvažnije je da diplomci dobijaju Helen Doron English diplomu za nastavnike koje im omogućava da rade i podučavaju u preko 700 Helen Doron Centara za učenje u svetu ili da otvore vlastiti Centar.

 Nastavnici kažu

 • ,,Bio sam Helen Doron nastavnik 7 godina…Znao sam da želim da podučavam decu straomi jeziku, ali nisam znao kako.Škola je bila toliko rigidna i dosadna, a nasuprot tome, otkrio sam ovaj predivan metod gde deca uče igrajući se i uživajući. I dalje mislim da je to neverovatno!”

  Miša Evel Opava, HDE nastavnik, Češka Republika
 • ,,Helen Doron English je danas vrhunski i vodeći program na svetu ne samo zbog svoje metodologije, ne samo zbog svojih materiala, već zato što imamo VRHUNSKE NASTAVNIKE!”

  Helen Doron, osnivač i izvršni direktor
 

 

 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.