Pridružite nam se

Nudimo Vam mogućnost franšize u industriji podučavanja engleskog jezika kao stranog (EFL). Imajte i vodite Helen Doron English školu u vašoj zajednici i pomozite narednim generacijama da nauče engleski jezik.

Ukoliko biste želeli da napravite sledeći korak ka novoj karijeri Helen Doron English franšizera, pozivamo Vas da popunite formular.

 • Šta vas kvalifikuje da budete deo tima zadovoljnih i uspešnih nastavnika.
  Max. file size: 64 MB.

Izuzetne mogućnosti za razvoj poslovanja

 • Sanjate da vodite sopstveni posao?
 • Zainteresovani ste da se pridružite vodećoj franšizi u oblasti obrazovanja?
 • Volite decu i želite pozitivno da utičete na njihovu budućnost?

Otvaranje sopstvene Helen Doron škole može biti prava stvar za Vas!

Ukoliko ste preduzetnik u potrazi za novim načinom života, imate priliku da pokrenete sopstveni posao iz oblasti podučavanja i donesete pozitivnu promenu u Vašem okruženju.

Posedovanje Helen Doron English škole je korisno i ispunjavajuće. Omogućuje Vam da uzmete stvar u svoje ruke, dok pomažete dolazećim generacijama dece u Vašoj zajednici da ovladaju engleskim jezikom.

Zašto odabrati Helen Doron English franšizu?

 • Zato što imamo iskusan razvojno-pedagoški tim na čelu sa Helen Doron, liderom u razvoju programa za podučavanje engleskog kao stranog jezika (EFL).
 • Zato što tvrdimo da skoro 30 godina dajemo izvrsne rezultate u razvoju i nastavi engleskog kao stranog jezika (EFL) za decu svih uzrasta.
 • Zato što su naši kursevi osmišljeni da promovišu upis novih učenika, ali i da zadrže postojeće.
 • Zato što stalno razvijamo nove programe i proizvode tako da naše franšize imaju dodatne mogućnosti da prošire svoj tržišni domet.
 • Zato što biste poslovali sa svetski priznatim i poštovanim brendom
 • Zato štu su naši franšizni modeli osmišljeni da odgovaraju tržištu Vašeg lokalnog okruženja.
 • Zato što je naš posvećeni tim za podršku svakodnevno na raspolaganju da odgovori na sva pitanja vezana za biznis, administraciju i marketing.
 • Zato što imate direktne koristi od iskustava drugih Helen Doron franšizera širom sveta sa kojima biste razmenjivali ideje na godišnjim konferencijama i poslovnim obukama, ali i putem digitalnih biltena i blogova.

Najčešće postavljena pitanja

Da li mi je potrebno iskustvo u podučavanju dece?

Naši franšizeri imaju različita životna iskustva i sposobnosti koje doprinose njihovoj novoj karijeri, a mnogi od njih i nemaju fakultetske diplome iz oblasti obrazovanja. Mi obezbeđujemo trening iz oblasti poslovanja i podučavanja. Prethodna iskustva u podučavanju svakako su od koristi, ali nisu esencijalna.

Kakav je Vaš poslovni model?

Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da je neohodno da ponudimo više od jednog modela poslovanja. Helen Doron Master franšizer zadužen za oblast koja Vas zanima će Vam ponuditi model koji bi Vam najviše odgovarao. Helen Doron English franšiza nudi eksluzivnost teritorije  veličine od 50  do 100 hiljada stanovnika.

Na koji način mi pomažete da pronađem lokaciju i pokrenem posao?

Vaš Master franšizer  je tu za Vas od prvog dana, pomažući Vam da razvijete poslovni dan i da se oglašavate u početku i savetujući Vas o lokaciji.

Kakav trening mogu da očekujem od Helen Doron English kompanije?

Novi franšizeri posećuju inicijalni dvodnevni poslovni trening, kao i petodnevnu obuku za nastavnike. Konstantna poslovna podrška je obezbeđena od strane Centrale i odvija se putem vebinara i sastanaka sa Master franšizerom.

Koliko brzo mogu da pokrenem posao?

Prosečno proces pokretanja posla traje oko 3 meseca, mada mnogi faktori zavise od pravnih regulativa zemlje u kojoj se otvara centar.