UPIS NA HELEN DORON KURSEVE JE U TOKU!

Prijavite se za BESPLATAN PREZENTACIONI čas sa Vašom decom!

Svetski lider u ESL industriji (Engleski kao drugi jezik)

Pre 35 godina, lingvista i nastavnik, gospođa Helen Doron, napravila je revoluciju u učenju engleskog jezika kao stranog jezika za decu, razvivši metod koji oponaša način na koji bebe uče njihov maternji jezik. Danas Helen Doron predstavlja međunarodnu franšiznu mrežu zastupljenu u 34 zemlje.

Preko 3 miliona dece danas priča engleski jezik zahvaljujući Helen Doron metodi.

Kako je sve počelo

Sve je počelo lekcijom violine. Pre 35 godina, britanski lingvista Helen Doron, upisala je svoju četvorogodišnju kćerku na časove violine kod nastavnika koji je radio po Suzukijevom Metodu. Bila je impresionirana metodom i postignutim uspehom, što je inspirisalo da razvije principe svoje metode za učenje engleskog jezika za decu.

Helen Doron English u svetu

Godine 1995., Helen Doron English metod je predstavljen u Evropi, u Austriji, a zatim i Nemačkoj. Franšizni poslovni model je usvojen 1998. i od tada počinju da niču Helen Doron škole širom Evrope. Odnedavno, Helen Doron English se proširio u Kinu, Jugoistočnu Aziju i Južnu i Latinsku Ameriku.

Njena želja je bila i ostala da se maksimalno povećaju kapaciteti za učenje dece svih uzrasta i da se naprave najbolji mogući programi za podučavanje. Danas to ne radi sama već je na čelu tima vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti, koji su zaduženi za stvaranje novih i konstantno unapređivanje postojećih programa za rani razvoj dece.

Helen Doron vrtići predstavljaju najnoviju inovaciju i uspešan model za realizaciju obrazovnih programa.

Preko 3 miliona dece u svetu je naučilo i zavolelo engleski jezik putem Helen Doron metoda i uspešno primenjuju stečene veštine i u drugim oblastima obrazovanja.

Muzika jezika

Tako je počela međunarodna uspešna priča o Helen Doron English. Godine 1985., Helen Doron krenula je da pravi svoje materijale za učenje kako bi pomagla deci da razumeju i pričaju engleski jezik. Shvatila je da su čitanje i pisanje različite veštine od razumevanja i govora. Još u školama, nastavnici znaju samo kako da uče decu jezik putem čitanja i pisanja. Helen Doron prirodna metodologija omogućuje deci da nauče da pričaju i razumeju engleski pre nego što nauče da čitaju i pišu – kao što bi uradili na njihovom maternjem jeziku. Čak i bebe mogu da nauče engleski sa Helen Doron metodom.

Ona je osmislila prvi kurs za rano učenje engleskog zasnovan na principima pozitivnog ohrabrenja i svakodnevnog slušanja. Napravila je kućne snimke pesmica, rima i priča i počela podučavanje u komšiluku u Severnom Izraelu.

Rezultati su bili zapanjujući. Njen metod stvorio je stimulativnu atmosferu koja oponaša prirodne procese učenja maternjeg jezika .