Dvadesetčetvorogodišnja Bojana je studirala Engleski jezik i literaturu na Univezitetu Banja Luke u Republici Srpskoj. Bojanin suprug, koji je mašinski inžinjer i sa kojim u kući govori sprski, je zapravo taj koji je otkrio školu Helen Doron za nju. “Pronašao je oglas na internetu, o centru za učenje engleskog koji traži profesora. Malo sam istraživala o Helen Doron i bila oduševljena njenim jedinstvenim metodom podučavanja engleskog jezika za decu.”

Bojana je sada predavač u školi Helen Doron English sa punim radnim vremenom i podučava nekoliko grupa dece starosti od 3 do 8 godina. “Ova deca su postigla odlične rezultate u učenju engleskom. Počela su samostalno da mi se obraćaju na engleskom, bez toga da im ja to tražim, što mi pričinjava izuzetno zadovoljstvo. Vole da dolaze na časove i njihov engleski se značajno popravio.”

Bojana smatra da je metodologija Helen Doron znatno različita od načina na koji se engleski podučava u školama u njenoj zemlji. “Učenici imaju slobodu da se izraze na engleskom bez straha da će napraviti grešku. Imaju priliku da vide i dodirnu ono što uče, i to dok se silno zabavljaju! Nasuprot tome, naše škole podučavaju engleski kroz metode prevođenja, čitanja i učenja vokabulara napamet, a ne kroz iskustvo. Govorim roditeljima, koji razmišljaju o upisivanju dece na časove, da je to odličan izbor jer deca ne samo da uče engleski u našem centru, već uče i važnost deljenja i prijateljstva.”

Za svakoga ko razmišlja o karijeri profesora u školi Helen Doron English, Bojana iskreno preporučuje ovaj izbor. “Uradite to! Zaista vredi. Ono što dobijate iz ovog iskustva je izuzetno. Trenuci koje delite sa decom je nešto što ne dobijate ni na jednom drugom poslu. Svaki čas je drugačiji, čak i kada imate isti plan lekcija, jer je svaka grupa dece drugačija. Poenta je u tome da vam nikada neće postati dosadno i nikada nećete zamrzeti svoj posao; samo počinjete da ga volite još više. Ja volim svoj posao u Helen Doron Centru u Banjaluci. To je zaista odlično iskustvo i nadam se da ću nastaviti da radim ovde što duže mogu.“

Prolećni upis je u toku!

 

Prijavite se za BESPLATAN čas i dođite sa vašom decom!

[button text=”Prijavite se!” url=”http://helendoron.rs/upis-2018-2019/”]

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *