Škola engleskog za decu
  • Upis na kurseve je u toku!

    Prijavite se za besplatan čas sa vašom decom!

    Prijavite se!
  • Engleski ONLINE

    Zabavne vannastavne aktivnosti pomažu deci da usavrše znanje engleskog jezika i van učionice.

    Pogledajte
 
   

Engleski za decu uzrasta od 5 do 12

Pitanja roditelja
 
   

Kroz učenje rima deca prepoznaju, čitaju i pišu reči, bilo kog jezika.

Upis na Helen Doron kurseve je u toku!

Prijavite se za BESPLATAN prezentacioni čas sa Vašom decom!

Prijavite se!

Ili pozovite željenu lokaciju ISKLJUČIVO na broj MOBILNOG telefona prikazanog kod željene lokacije!

Ostanite kod kuće dok traju mere bezbednosti, i učite engleski na ozbiljno zabavan način – Helen Doron način!

HELENDORON@HOME
Keeping Connected


____________________________________

Helen Doron English ima jedinstvene materijale za podučavanje, čitanje i pisanje zajedno sa fonetskim i gramatičkim pravilima. Uzrast dece koja počinju sa čitanjem i pisanjem u Helen Doron školama, kao i način podučavanja čitanja i pisanja se razlikuje od zemlje do zemlje.

Jump with Joey za decu uzrasta od 5 do 8 godina

Ovo je novi kurs engleskog jezika za nove polaznike uzrasta od 5 do 8 godina, ali je takođe, namenjen deci koja su uspešno završila jedan od Fun With Flupe kurseva.

Kurs se sastoji iz 12 animiranih epizoda koje prate avanture Pola Vorda i njegove drugarice Mili koji pomažu Kengi i njenom mladunčetu Džojiu da reše probleme u Storivilu. Dok uče engleski, deca takođe uče vrednosti prijateljstva i zaštite životne sredine.

Deca uče engleski jezik kroz 25 pesama, mnogo igrica i aktivnosti kako u školi, tako i kod kuće. Jump with Joey je prvi kurs engleskog jezika koji u knjigama koristi tehnologiju uvećane realnosti. Iskustvo učenja engleskog jezika se obogaćuje kada likovi iz knjiga oživljavaju u njihovim magičnim knjigama, dok ujedno praktikuju pozadisko slušanje koje je od izuzetnog značaja.

Uz ovaj kurs postoji opciona radna sveska!

Magične knjige sa 3D tehnologijom


Jump with Joey je stigao!


Prijavite se!

More Jump With Joey za decu uzrasta od 6-9 godina

Ovaj Helen Doron English kurs je namenjen polaznicima koji su uspešno završili kurs Jump With Joey. Kurs prati novih 12 epizoda avantura Pola Vorda i njegove drugarice Mili koji pomažu Kengi i njenom mladunčetu Džoiju da reše nove probleme u Storivilu.

Deca proširuju svoj vokabular i strukturu rečenice, i pritom savladavaju pisanje latiničnih slova uz dodatnu radnu svesku Read And Write.

Knjige ovog kursa takodje primenjuju tehnologiju uvećane realnosti, čijom primenom knjige postaju magične.

Set-Helen-Doron-MEFAC

Set za učenje More Jump with Joey

Alphaboat za decu uzrasta od 7 do 10 godina

Alphaboat je kurs koji decu vodi kroz zanimljive avanture brodića Aplhaboat i njegovih prijatelja. Pored 1200 reči ovog kursa, akcenat se stavlja na dalji razvoj govora, fonetiku, čitanje i pisanje. Kako animirane epizode odmiču tokom kursa, deca uče i o značaju prijateljstva i drugim životnim vrednostima.

Pored knjiga i animiranih epizoda, kurs prati i aplikacija Alphachat, koju možete preuzeti preko Google Play Store, a koja će deci omogućiti zabavan način obnove pređenog gradiva.

Set-Helen-Doron-Polly-Reads-and-Writes

Alphaboat Student Learning Set

 

Tale of 2 Tails za decu uzrasta od 8 do 10 godina

Tale of 2 Tails je kurs namenjen deci koja su uspešno savladala kurs Alphaboat. Tekst je zasnovan na originalnoj predstavi u 3 čina, uz zanimljive dijaloge, pesmu i igru. Pored naučenih 1000 reči, obrađuje se i fonetika i uvodi po malo i gramatika.

Uz dogodovštine princa i princeze iz Šapolenda (Pawland), deca će na maštovit način savladavati engleski jezik, učiti o razumevanju, lepom ponašanju, savladavati i tremu i vežbati izražavanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

World of Wonders za decu uzrasta od 10 do 14 godina

World of Wonders je kurs namenjen starijim početnicima uzrsta 10 + godina, kao i deci kojoj uzrastom treba još vremena da se ubrzaju u čitanju i pisanju pre nego pređu na Teen kurseve.

Prepun je zanimljivih priča o životinjama i prirodi. Kurs obrađuje i fonetska pravila, kao i potrebnu gramatiku. Ozbiljnost tematika je začinjena pokretom, zabavom i igrama, za trajno pamćenje i ljubav prema jeziku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokazana metodologija


Helen Doron  o ranom učenju engleskog jezikaHelen Doron o engleskom jeziku, kao maternjemPrijavite se!

Paul Ward Explores za polaznike uzrasta od 9 do 12 godina

Osam originalnih pesama, priča i zanimljivih aktivnosti pomažu učenicima da ojačaju znanje fonetike i veštinu čitanja i pisanja engleskog jezika, dok se zabavljaju učenjem 1800 engleskih reči i savlađivanjem gramatike. U svakoj uzbudljivoj lekciji polaznici se pridružuju Polu dok putuje svetom, upoznaje nove prijatelje i uči o raznim kulturama i zemljama.

Pored 1800 reči, kurs obuhvata slušanje i čitanje s razumevanjem, pisanje, pravopis i testove radi provere napretka polaznika.

Kurs je namenjen polaznicima koji imaju jaku osnovu poznavanja govornog engleskog jezika, ali ga mogu pohađati i novi polaznici uzrasta 11 godina. Kurs odgovara nivou pre-A1 u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.

Paul Ward’s Adventures za polaznike uzrasta od 10 do 13 godina

Kurs je namenjen polaznicima uzrasta od 10 do 13 godina, sa srednjim nivoom poznavanja govornog i pisanog engleskog jezika koji su završili kurs Paul Ward Explores. Paul Ward’s Adventures prati nastavak Polovih pustolovina dok putuje svetom. Ovaj kurs nudi višesenzorno iskustvo učenja ispunjeno muzikom, koje ostavlja trajan utisak na polaznike, uz detaljno obrađivanje gramatike.

Kurs Paul Ward’s Adventures obuhvata 2000 reči i gramatičke strukture engleskog jezika potrebne za postizanje A1 nivoa u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.

English TV a