Kroz učenje rima deca prepoznaju, čitaju i pišu reči, bilo kog jezika.

UPIS NA HELEN DORON KURSEVE JE U TOKU!

Prijavite se za BESPLATAN PREZENTACIONI čas sa Vašom decom!

Screenshot 2022-01-13 at 12.08.59

Jump with Joey za decu uzrasta od 5 do 8 godina

Kurs je namenjen novim polaznicima od 5-8 godina, ali i onima koji su uspešno završili jedan od Fun With Flupe kurseva.

12 animiranih epizoda o avanturama Pola Vorda i njegove drugarice Mili, uz 25 pesama, mnogo igrica i aktivnosti, decu uče engleskom jeziku, prijateljstvu ali i zaštiti životne sredine.

Uz aplikaciju uvećane realnosti, knjige postaju magične a likovi iz knjiga oživljavaju i podstiču pozadinsko slušanje koje je od izuzetnog značaja.

Uz ovaj kurs postoji opciona radna sveska!

Screenshot 2022-01-13 at 14.38.56

More Jump With Joey za decu uzrasta od 6-9 godina

Ovaj Helen Doron English kurs je namenjen polaznicima koji su uspešno završili kurs Jump With Joey. Kurs prati novih 12 epizoda avantura Pola Vorda i njegove drugarice Mili koji pomažu Kengi i njenom mladunčetu Džoiju da reše nove probleme u Storivilu.

Deca proširuju svoj vokabular i strukturu rečenice, i pritom savladavaju pisanje latiničnih slova uz dodatnu radnu svesku Read And Write.

Knjige ovog kursa takodje primenjuju tehnologiju uvećane realnosti, čijom primenom knjige postaju magične.

Screenshot 2022-01-13 at 14.47.01

Alphaboat za decu uzrasta od 7 do 10 godina

Alphaboat je kurs koji decu vodi kroz zanimljive avanture brodića Aplhaboat i njegovih prijatelja.

Pored 1200 reči ovog kursa, akcenat se stavlja na dalji razvoj govora, fonetiku, čitanje i pisanje. Kako animirane epizode odmiču tokom kursa, deca uče i o značaju prijateljstva i drugim životnim vrednostima.

Pored knjiga i animiranih epizoda, kurs prati i aplikacija Alphachat, koju možete preuzeti preko Google Play Store, a koja će deci omogućiti zabavan način obnove pređenog gradiva.

slika za sajt sa stit

Tale of 2 Tails za decu uzrasta od 8 do 10 godina

Tale of 2 Tails je kurs namenjen deci koja su uspešno savladala kurs Alphaboat. Tekst je zasnovan na originalnoj predstavi u 3 čina, uz zanimljive dijaloge, pesmu i igru. Pored naučenih 1000 reči, obrađuje se i fonetika i uvodi po malo i gramatika.

Uz dogodovštine princa i princeze iz Šapolenda (Pawland), deca će na maštovit način savladavati engleski jezik, učiti o razumevanju, lepom ponašanju, savladavati i tremu i vežbati izražavanje.

Screenshot 2022-01-13 at 15.15.54

World of Wonders za decu uzrasta od 10 do 14 godina

World of Wonders je kurs namenjen starijim početnicima uzrsta 10 + godina, kao i deci kojoj uzrastom treba još vremena da se ubrzaju u čitanju i pisanju pre nego pređu na Teen kurseve.

Prepun je zanimljivih priča o životinjama i prirodi. Kurs obrađuje i fonetska pravila, kao i potrebnu gramatiku. Ozbiljnost tematika je začinjena pokretom, zabavom i igrama, za trajno pamćenje i ljubav prema jeziku.

Screenshot 2022-01-13 at 15.16.01

Paul Ward Explores za polaznike uzrasta od 9 do 12 godina

Osam originalnih pesama, priča i zanimljivih aktivnosti pomažu učenicima da ojačaju znanje fonetike i veštinu čitanja, pisanja i pravopisa engleskog jezika, dok se zabavljaju učenjem 1800 engleskih reči i savladavanjem gramatike. U svakoj uzbudljivoj lekciji polaznici se pridružuju Polu dok putuje svetom, upoznaje nove prijatelje i uči o raznim kulturama i zemljama. 

Namenjen je polaznicima sa jakom osnovom poznavanja govornog engleskog jezika, ali ga mogu pohađati i novi polaznici uzrasta 11 godina. Kurs odgovara nivou pre-A1 u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.

PWAdventure-logo

Paul Ward’s Adventures za polaznike uzrasta od 10 do 13 godina

Kurs je namenjen polaznicima uzrasta od 10 do 13 godina, sa srednjim nivoom poznavanja govornog i pisanog engleskog jezika koji su završili kurs Paul Ward Explores. Paul Ward’s Adventures prati nastavak Polovih pustolovina dok putuje svetom. Ovaj kurs nudi višesenzorno iskustvo učenja ispunjeno muzikom, koje ostavlja trajan utisak na polaznike, uz detaljno obrađivanje gramatike.

Kurs Paul Ward’s Adventures obuhvata 2000 reči i gramatičke strukture engleskog jezika potrebne za postizanje A1 nivoa u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike.