Upoznajte Elisu Taliaferi, profesorku Helen Doron škole koja radi u centru za učenje Cernusco Sul Naviglio u Italiji. Naoružana diplomom iz stranih jezika i literature, odgajena od strane majke belgijsko-američkog porekla, i sama majka četvoro dece od 8 do 20 godina starosti, Elisa smatra da metod Helen Doron savršeno odgovara njoj kao profesorki, a njenoj najmlađoj ćerki, kao učenici.

“Kada sam se prvi put srela sa metodom Helen Doron pre pet godina, već sam bila iskusna profesorka engleskog i radila sam u osnovnoj i srednjoj školi Waldorf u Milanu.

Momentalno sam shvatila da mi ovaj metod savršeno odgovara: omogućio mi je da se potpuno izrazim (volim da pevam, igram i pravim “uradi sam” stvari), a takođe mi je obezbedio mnoštvo novih stimulacija da unapredim svoje podučavanje. Povrh svega, jako su mi se dopali materijali, pesme, knjige s aktivnostima (posebno one za nove kursevi od Flupa pa nadalje) i divni crtaći”, oduševljeno priča Elisa.

Ova iskusna profesorka je počela da predaje mnogo predmeta na različitim nivoima. “Počela sam da radim u Centru za učenje Helen Doron u popodnevnim časovima, dok sam ujutru predavala engleski i francuski tinejdžerima, a uveče držala časove za odrasle.

U međuvremenu sam testirala ovaj metod na svojoj najmlađoj ćerki, koja je počela da prati Fun with Flupe časove kada je imala 4 godina, a sada je na kursu More Jump with Joey. Ona je toliko stvari naučila a da nije ni primetila, da i ne pominjem njen savršeni akcenat!”

Zašto je škola Helen Doron najbolja za nju?

“Volim sve u vezi svog posla: zabavljam se dok predajem, uživam dok pripremam časove i rekvizite za učenje, i osećam se kao kod kuće u prijateljskoj i porodičnoj atmosferi centra za učenje. Ove godine sam takođe počela da pomažem u organizaciji ekstra aktivnosti škole: kurseva za zabavište i vrtić, rođendanskih žurki, specijalnih događaja itd. Stvarno sam srećna!

Mislim da je ovo najbolji posao na svetu za nekog ko voli engleski, decu i podučavanje… kao što sam ja!”

Prolećni upis je u toku!

 

Prijavite se za BESPLATAN čas i dođite sa vašom decom!

[button text=”Prijavite se!” url=”http://helendoron.rs/upis-2018-2019/”]

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *