Karolina Vitikačova iz Seneca u Slovačkoj se zaljubila u metodologiju Helen Doron 2009. godine kao profesorka engleskog i upisala svoju ćerku Jasminku, kad joj je bilo samo 6 meseci. Sada, kada ima 6 godina, Jasminka voli engleski i oseća se kao kod kuće u školi Helen Doron.

Kaja je samostalna majka i drži 12 časova nedeljno i, takođe, prevodi Helen Doron blogove, newsletter-e, postere i radi titlovanje na slovački. Kaja je i jedan od pratećih vokala slovačke super zvezde Zdenke Predne i peva u rok bendu. Kaže da voli našu metodologiju jer je “potpuno drugačija od ostalih i ima puno muzike i plesa!” Studirala sam slovački i engleski jezik, muziku i dramu. Pevačica sam i ovo je savršeno za mene. Ne mogu da zamislim sebe u normalnoj državnoj školi kako sedim po ceo dan, nosim formalnu odeću i imam 30 dece u učionici. Nema šanse!”

Posle 8 godina koliko predaje u Helen Doron školi, Kaja ohrabruje svakog roditelja koji nikada nije video čas da dođe na besplatan pokazni čas, koji se nudi u svakoj HD školi širom sveta. “Nema reči koje mogu da opišu magiju koja se ovde dešava. Čak i bebe pamte od prvog puta kako dođu. To je fenomenalno. Potpuno je drugačije od našeg školskog sistema.”

A ukoliko neko razmišlja da postane Helen Doron profesor? “Uradite to! Ako volite svoje slobodno vreme, volite kreativan i zabavan posao i ne želite da provedete ceo dan predajući, probajte ovo. Možete raditi kao majka na porodiljskom odsustvu (možete čak učiti Baby’s Best Start sa svojom bebom umesto igranja sa lutkom). Nećete morati na časove aerobika, jer vam ovaj posao pruža i vežbanje!

Volim svoj posao i volela bih da ostanem ovde što duže je moguće. Ja sam jedna od onih srećnica koje su pronašli svoju misiju ovde. Ovo je sjajna kombinacija drame, muzike i engleskog za mene. Najbolje od svega, mogu da provedem više vremena sa svojom ćerkom i pružim joj priliku da uči dobar engleski na zabavan i kreativan način!”

Prolećni upis je u toku!

 

Prijavite se za BESPLATAN čas i dođite sa vašom decom!

[button text=”Prijavite se!” url=”http://helendoron.rs/upis-2018-2019/”]

Za sve informacije možete pozvati našu besplatnu liniju:

0800/333-000

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *