Ljubav prema učenju drugog jezika, širina shvatanja sveta oko sebe, učenje kroz zabavu, igru i druženje samo su neki od segmenata koji je dostupni našim i mališanima u preko 35 zemalja sveta putem franšize Helen Doron edukacione grupe.

Beograd, Novi Sad i Pančevo su jedni od većih centara u kojima Helen Doron ima svoja predstavništva.

 

Helen Doron, kao lingvista i stručnjak za rani razvoj dece, pre 34 godine je počela da razvija svoj program učenja engleskog kao maternjeg. Kada je ćerku odvela na časove violine prema čuvenoj Suzuki metodi koja je podučavala „jezik muzike“, rešila je da će njen metod podučavati „muziku jezika“.

Prvi materijali su bili predviđeni za uzrast dece od 2-14 godina, ali je vremenom ta granica pomerana, kako su postojeći đaci rasli, ali i mlađi želeli da se uključe u zabavu na engleskom. Danas Helen Doron programi obuhvataju programe od 3 meseca do 19 godina.

Najmlađi polaznici uživaju sa svojim roditeljima na časovima, upijajući melodiju engleskog, igrajući se, vežbajući, plešući, i kad osete želju – progovarajući jezik kojim su okruženi.

Mamama i tatama ponekad časovi budu dobar kondicioni trening, jer treba mališana i podići pa zaigrati zajedno, naučiti šta je „up side down“, provući se zajedno ispod prepreke ili preskočiti jastučić – sve u cilju izmamljivanja osmeha i onog najslađeg kikotanja.

 

 

Predškolci se polako uvode u svet slova, na zabavan i jednostavan način usvajaju njihova imena i zvuke, vežbaju govor kroz takmičarske igre i timski rad, uče se poštovanju reda i pravila dok neprimetno proširuju svoj rečnik i rečenične strukture koje koriste.

Naši veliki mali ljudi se spremaju i za ozbiljne Kembridž ispite, sa velikim uspehom ih polažu, ali se i oni tokom priprema ozbiljno dobro zabave i stiču prijatelje za ceo život.

Bilo da se interesujete za upis u Helen Doron školu, ili razmišljate da otvorite sopstveni posao u vašem gradu u sferi edukacije, sve informacije možete dobiti preko besplatnog Call centra 0800/333-000.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *